Udskiftning af vinduer og døre i huse, lejligheder og ejendomme

Drømmer du om udskiftning af vinduer og døre? Hos SHS Byg A/S tilbyder vi montering af vinduer og døre i alle typer af huse, lejligheder og ejendomme. Vi leverer gerne døre og vinduer efter mål til vores nye og kommende kunder fra blandt andet Lemvig, Holstebro, Struer og omegn.

SPAR PENGE PÅ VARMEN VED UDSKIFTNING AF VINDUER

Der kan være mange grunde til at få nye døre og nye vinduer. De gamle kan være grimme, kedelige, nedslidte eller utætte. De kan også være så misligholdte, at det ikke kan betale sig at renovere dem.

Ved udskiftning af vinduer og døre kan du opnå en større besparelse på varmeregningen og få et bedre indeklima. Der kan være kuldebroer, træk og varmetab. Samtidig er nye vinduer og døre mere funktionelle og praktiske i hverdagen.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for døre og vinduer afhænger af fabrikat samt af kvalitet, materiale og antal. De fleste vælger vinduesrammer af træ og aluminium samt energiruder. Prisen for udskiftning af indvendige døre er mere varieret, da vi kan tilbyde alt fra billige celledøre til massive døre af ædeltræ.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at få mere at vide om mulighederne for udskiftning af vinduer og døre, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Bliv ringet op