Renovering af badeværelse af erfarent firma

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse? Hos SHS Byg A/S har vi stor ekspertise med renovering af badeværelse. Vi har eksisteret siden 1976 og har derfor stor erfaring med renovering af badeværelse. Vi tilbyder badeværelsesrenovering for kunder i blandt andet Lemvig, Holstebro og Struer samt andre steder i landet.

Få det BADEVÆRELSE du drømmer om

Et badeværelse kan næsten holde i hele husets levetid, men i dag ønsker de fleste et moderne og lyst udtryk samt nogle mere funktionelle og rummelige rum end før i tiden. Har du en drøm om at få et badeværelse tilpasset dine drømme, ønsker og behov, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning og står klar med rådgivning og vejledning.

HVAD KOSTER renovering af badeværelse? HVAD KOSTER ET NYT BADEVÆRELSE?

Disse 2 spørgsmål får vi ofte. Vores priser for renovering af badeværelse eller et lille nyt bad afhænger af mange faktorer såsom rørføring, materialer, kvalitet og dine behov.

Dertil kommer andre ting som for eksempel gulvvarme med videre. Der er også forskel på, om der er tale om nyetablering af badeværelse eller renovering af de gamle. Uanset hvad, så er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at få et godt tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering af badeværelse. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på et nyt badeværelse.

Du kan ringe på telefon 97 86 30 88 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til e-mail mail@shs-byg.dk.​

Bliv ringet op