Murer varetager dit murerarbejde

Skal du bruge en murer, kan det godt betale sig at tænke lidt over, hvilken du vælger. Da murerarbejdet inkluderer arbejde med essentielle dele af dit hus, for eksempel at mure og fuge, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet, da man kan risikere at stå med dyre eller farlige skader i det lange løb.

Vi har mange års erfaring inden for murerarbejde og står klar til at varetage din opgave i Holstebro, Lemvig, Struer og omegn.

Kvalitetsbevidst murer udfører murerarbejde

Hos SHS BYG går vi højt op i kvaliteten af arbejdet. Vi tager imod alt fra mindre opgaver til større projekter. Blandt vores kompetencer er blandt andet:

  • Opmuring
  • Fugning
  • Vandskuring
  • Flisearbejde
  • Pudsearbejde

Vores murere har flere års erfaring og står altid klar til at vejlede og rådgive, hvis din opgave kræver det. Vi tror på, at din tilfredshed som kunde er vores største kvalitetstempel.

Derfor gør vi alt for at udføre hver enkelt opgave til perfektion, og vores murer forlader ikke dit hjem, før du er tilfreds med det udførte arbejde.

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket giver dig fem års garanti på vores arbejde. Det er din sikkerhed for, at vi holder vores ord. På den måde kan du blot læne dig tilbage og vente på det færdige resultat.

Samtidig har vi også flere forskellige håndværkere i vores virksomhed, så hvis dit projekt for eksempel kræver mere end en murer – for eksempel en tømrer, behøver du ikke bekymre dig om at skulle ud og finde ekstra håndværkere. Vi står for det hele, hvilket gør det så nemt for dig som muligt. Desuden udfører vi arbejde for både private og virksomheder.

Kontakt vores murer i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis det lyder som noget for dig eller din virksomhed, ser vi meget frem til at høre fra dig. Vi tager imod de fleste opgaver – uanset størrelsen. Uanset opgaven står hver enkelt murer klar med deres kompetencer og viden, så vi sammen kan finde frem til den optimale løsning for dig til en god pris.

Bliv ringet op