​Facaderenovering af huse og ejendomme

​Er det blevet tid til facaderenovering? Hos SHS Byg A/S har vi stor ekspertise med alle former for facaderenovering på alt fra mindre parcelhuse til større beboelsesejendomme. Vi renoverer facader for kunder i blandt andet Lemvig, Struer, Holstebro og omegn.

VIGTIGT AT VEDLIGEHOLDE FACADEN OG MURVÆRKET

Det er vigtigt at vedligeholde sine facader. Dels er facaden iøjnefaldende, hvis den er misligholdt, og dels kan vand og fugt risikere at ødelægge murværket og måske endda trænge videre ind i huset.

Vi tilbyder forskellige former for facaderenovering såsom:

  • Vandskuring af hus
  • Pudsning af facade
  • Renovering af facade​

En renoveringsopgave kan for eksempel bestå af omfugning eller udskiftning af sten. Vi har mange års erfaring og står altid klar med råd og vejledning, hvis du er usikker på, hvad du vil. Og vi forlader ikke opgaven, før du er tilfreds med det færdige arbejde.

HVAD KOSTER FACADERENOVERING?

Vores priser for facaderenovering afhænger af opgavens omfang samt af behovet for nye materialer. En mindre omfugning er naturligvis billigere end udskiftning af en række mursten. Dog er det altid billigere at renovere, inden der opstår fugt og skimmelsvamp i selve huset.​

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET RENOVERINGSTILBUD

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for facadearbejde. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede facaderenovering.

Du kan ringe til os på telefon 97 86 30 88 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@shs-byg.dk.​

 

Bliv ringet op