Betonarbejde: Støbning af fundamenter, gulve og sokler

Den primære opgave, når det kommer til et arbejde med beton, er støbning, hvilket både kan være af fundamenter, gulve eller sokler. Betonarbejde kan således også være påkrævet af både private og virksomheder.

Skal man have udført arbejde med beton, er det ikke lige meget, hvilket firma man vælger til at udføre arbejdet. Hvis resultatet skal være stabilt og holde længe, skal arbejdet nemlig udføres ordentligt og i god kvalitet.

Vi udfører betonarbejde for private og virksomheder

Står du som privat eller virksomhed og skal have udført betonarbejde, står SHS Byg gerne klar til at udføre både store og små opgaver, der involverer beton. Vi er en byggevirksomhed, der arbejder med beton omkring , Holstebro, Lemvig og Struer. Vi har flere forskellige slags håndværkere tilknyttet, hvilket betyder, at vi også kan varetage større opgaver på tværs af fag.

Vores betonarbejdere har mange års erfaring og stor viden. For at garantere dig kvalitet er vi en del af Byg Garanti, hvilket betyder, at det arbejde, vi udfører for dig, er dækket af fem års garanti.

Kvalitet er blandt vores nøgleord, da vi ikke kan tillade os at være tilfredse, før alle vores kunder er det. Det mener vi, er ånden i godt håndværk. Så skal du have udført betonarbejde, står vi klar til at varetage din opgave. Vi tilbyder blandt andet støbning af gulve, fundamenter, møllefundamenter og meget mere inden for beton.

Lad os udføre dit arbejde med beton

Hvis du er på jagt efter en god og pålidelig betonarbejder til at udføre dit betonarbejde, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi ser frem til at høre fra dig, enten på e-mail ​mail@shs-byg.dk eller telefon 97 86 30 88.

Bliv ringet op