Brug for et teknikhus eller skur af træ eller stål?

Hos SHS Byg A/S har vi stor ekspertise med at lave teknikhus, skure samt pumpehus af blandt andet træ eller stål. Vi leverer huse og skure til både private og erhverv hos kunder i blandt andet Lemvig, Struer og Holstebro samt andre steder i landet.

ALT FRA TEGNING TIL LEVERING AF TEKNIKHUS

Vi er leveringsdygtige i pumpe- og teknikhuse, som vi kan fremstille i for eksempel træ, planker eller stål og Ivarsson-planker. De kan leveres i mange farver samt med eller uden isolering. Vi kan også levere et skur eller en transformerstation.

Dit teknikhus, pumpehus eller skur bliver fremstillet på vores eget værksted, hvorefter det bliver fragtet til sit bestemmelsessted. Vi samler det på leveringsadressen, hvis der er tale om en større konstruktion.

Vi hjælper dig gerne hele vejen fra idé til tegning, så du får et teknikhus, skur, pumpehus eller lignende, som lever op til dine ønsker og behov.

Vi har mange års erfaring med at bygge, og vi står altid klar med råd og vejledning. Vi forlader ikke opgaven, før du er tilfreds med det færdige skur eller teknikhus.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET GODT TILBUD

Du kan ringe til os på telefon 97 86 30 88 for at få et uforpligtende tilbud på et pumpe- og teknikhus. Du kan også skrive til os på e-mail mail@shs-byg.dk.

Her på siden kan du se nogle af vores referencer. Vi har blandt andet leveret pumpe- og teknikhuse samt redskabsskure til Sønderborg Forsyning, Lemvig Vand og Spildevand, PBJ Miljø og Fiskeriskolen Thyborøn med flere.

Bliv ringet op