Kloakarbejde for private og erhverv

En kloak bliver som alt andet slidt med tiden. Hvis det står op med vand, når det regner, eller din kloak ofte stopper til, kan det være tegn på, at det er ved at være på tide at reparere på eller udskifte sin kloak. Kloakarbejde kan også blive nødvendigt, hvis man skal bygge nyt eller have en tilbygning.

Uanset grunden til at få udført den ene eller den anden slags kloakarbejde, kan det godt betale sig at bruge tid på at finde den rigtige kloakarbejder til jobbet. Det er nemlig vigtigt, at arbejdet gøres ordentligt, så skaden i din kloak udbedres, og resultatet holder længe.

Alle former for kloakarbejde udføres

Hvis du står og mangler en god og pålidelig håndværker til at udskifte eller reparere din kloak, er vi hos SHS BYG det rigtige for dig. Vi er et firma i Lemvig, Struer og Holstebro, der sætter kvaliteten på arbejdet øverst. Vi synes ikke, vi kan være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det betyder, at vi sætter kvaliteten i højsædet – uanset hvad vi arbejder med.

Vi tager imod alle slags opgaver, store som små og arbejder både for private kunder og virksomheder. Desuden er vi en del af Byg Garanti, hvorfor vores kloakarbejde er dækket af en fem års garanti. Skulle der mod forventning være noget i vejen med din kloak, kan du være sikker på at få udgifterne dækket.

Kontakt os i dag hvis din kloak skal skiftes

Står du med en kloak, der driller, eller skal du have lagt et nyt kloaksystem til dit nye hus, står vi klar til at udføre arbejdet for dig. Kræver opgaven det, deler vi gerne ud af vores viden og hjælper med at rådgive og vejlede, så vi sammen kan finde frem til det bedst mulige resultat for dig. Det mener vi er essensen af godt håndværk.

Skal du have udført kloakarbejde, kan du kontakte os på telefon 97 86 30 88 for at få en snak og eventuelt et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også skrive til vores e-mail mail@shs-byg.dk.​

Bliv ringet op